CUM PRIMESC PRODUSELE SI CUM LE PLATESC?

Bucuresti si Ilfov: Livrarea produselor se face in ziua comenzii, daca aceasta este transmisa pana in ora 7.00. Comenzile inregistrate dupa aceasta ora vor fi livrate in ziua urmatoare, in functie de disponibilitatea stocului.

CARE SUNT TAXELE DE LIVRARE?

Bucuresti: 10 lei

Ilfov: 15 lei

MODALITATI DE PLATA:

Pentru a achita produsele comandate pe turan.ro ai la dispozitie 3 optiuni de plata:

  • Plata numerar/ramburs
  • Plata online cu card bancar
  • Ordin de plata
PLATA NUMERAR/RAMBURS

Plata numerar/ramburs se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.

PLATA ONLINE CU CARD BANCAR

Plata online cu cardul se poate efectua direct pe site in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, turan.ro foloseste platforma EuPlatesc.ro

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati EuPlatesc.ro

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro, turan.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

ORDIN DE PLATA

Plata se va efectua in contul RO30INGB0000999904028005 deschis la ING BANK NV, iar confirmarea acesteia va fi trimisa la adresa de email: office@turan.ro. Comanda se va expedia in momentul in care plata este confirmata

RETURNAREA PRODUSELOR:

Ordonanta Guvernului 130/2000

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

Conform OG 130/2000 clientii site-ului turan.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Adresa la care produsele vor fi returnate este sediul turan.ro din bd. Theodor Pallady, nr. 315A, Bucuresti.

Pentru nelamuriri ne puteti contacta pe adresa email office@turan.ro sau la numarul de telefon 0754993967 (luni – vineri intre orele 07:00 – 17:00).

Siteul www.turan.ro este operat de Turan Prod & Engineering, cu sediul STR. POPA SAPCA, RAMNICU SARAT, JUDETUL BUZAU, NR.REG. COM. J10/875/2013, CIF RO32460783, IBAN RO30INGB0000999904028005, ING BANK NV.